واکنش سخنگوی دولت به ادعا‌ها و شایعات درباره تغییرات کابینه قالیباف قانون موافقت‌نامه تجارت آزاد بین ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا را ابلاغ کرد تشییع پیکر مطهر ۲ شهید بسیجی در زابل ظریف بار دیگر استعفا داد بسته حمایتی دولت از صنایع برای جبران آثار ناشی از قطعی گاز و برق تصویب شد رحمت‌الله اکرمی سرپرست وزارت اقتصاد شد رهبر انقلاب: در زمینه عدالت اجتماعی مشکلاتی داریم که راه‌حل آن قرآن است پیام پزشکیان به سران و مردم کشور‌های اسلامی توییت معنادار صفحه رهبر انقلاب به زبان اوکراینی + عکس شهادت ۲ مامور راهنمایی و رانندگی در ریگان پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت برادر آیت‌الله نوری همدانی فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا: آسمان ایران برای متجاوزان دست نیافتنی است سردار تنگسیری: شناورهایمان توقیف شود شناورهایشان را توقیف می‌کنیم معاون وزیر کشور: با تجمعات غیرقانونی مخالفیم؛ چه از سوی مخالفان دولت، چه طرفداران آن تعداد امضاکنندگان طرح استیضاح همتی از ۱۰۰ گذشت + اسامی امضاکنندگان

پزشکیان: خانه‌دار کردن دهک‌های یک تا سه اولویت ماست

رییس جمهور گفت: خانه‌دار کردن دهک‌های اول تا سوم جامعه از اولویت‌های دولت چهاردهم است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۸ - ۱۰ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 30
کد خبر: ۲۶۷۱۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ نخستین جلسه شورای عالی مسکن در دولت چهاردهم، امروز دوشنبه به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد.

رئیس جمهور در این جلسه پس از شنیدن گزارش دستگاه‌های مختلف در خصوص مسائل و مشکلات طرح‌های ساخت مسکن در دولت‌های گذشته تاکنون، در قالب مسکن مهر، مسکن ملی و نهضت ملی مسکن، با تأکید بر اراده دولت برای حل مسائل باقی‌مانده از این طرح‌ها و اهتمام دولت به خانه‌دار شدن مردم گفت: امروز باید از تمام ظرفیت‌های دولتی و غیردولتی برای حل مسائل باقی‌مانده مسکن مردم استفاده کنیم. اراده دولت برای حل این مسئله جدی است و از تمام دستگاه‌ها می‌خواهم با همکاری یکدیگر در کمترین زمان ممکن راه‌حل‌های اجرایی و علمی را مشخص و نتیجه نهایی را ارائه کنند.

پزشکیان با اشاره به سخنان مطرح شده در این جلسه در خصوص ضرورت و اهمیت پرداختن دولت به بافت‌های فرسوده در کشور گفت: ضروری است که وزارت راه و شهرسازی به همراه وزارت کشور در یک کارگروه مشترک، با استفاده از ظرفیت استانداران در استان‌ها، سهل‌الوصول‌ترین مسیر عملیاتی برای نوسازی بافت‌های فرسوده را ظرف یک ماه آینده استخراج کنند تا دولت بتواند با استفاده از آن، به نهضت ساخت مسکن در کشور کمک کند.

رئیس جمهور با بیان اینکه برخی از قوانین و مقررات در حوزه ساخت مسکن تنها باعث افزایش مشکلات و پیچیدگی نظام اداری شده است، بر ضرورت اصلاح این آئین‌نامه‌ها تأکید کرد و گفت: برای تسهیل در فرآیند ساخت مسکن نیازمند این هستیم که برخی از قوانین و مقررات مورد بازنگری مجدد قرار گیرد. برای محقق شدن این امر، ضروری است که شهرداری‌ها به همراه سایر دستگاه‌های مرتبط هر چه زودتر قوانین دست و پا‌گیری را که باعث طولانی شدن روند‌ها می‌شود، مورد بازنگری و اصلاح قرار دهند.

پزشکیان با اشاره به اینکه گاهی هزینه ساخت زیرساخت‌ها در برخی از مناطق جانمایی شده برای ساخت مسکن بیش از هزینه ساخت واحد‌های مسکونی است، اظهار داشت: در نخستین گام قبل از شروع به ساخت واحد‌های مسکن باید در خصوص جانمایی این واحد‌ها مطالعه علمی صورت گیرد. طبق گزارش‌های موجود تأمین و ساخت برخی زیرساخت‌ها در بسیاری از مناطق، از هزینه ساخت واحد‌های مسکونی گران‌تر است.

رئیس جمهور تصریح کرد: دولت چهاردهم پس از انجام تعهدات باقی‌مانده از نهضت‌های ساخت مسکن در کشور، قبل از شروع هر اقدام جدیدی باید با مطالعه علمی و دقیق به فکر جانمایی واحد‌های مسکونی که از زیرساخت مناسب برای ساخت برخوردار هستند، باشد.

پزشکیان در این جلسه که علاوه بر اعضای شورای‌عالی مسکن، با حضور استانداران به صورت حضوری و برخط برگزار شد، حل بسیاری از مشکلات موجود در نهضت مسکن‌سازی را نیازمند بررسی استانی مشکلات به صورت جداگانه و مستقل دانست و گفت: کارگروه‌ها باید با حضور استانداران به صورت مستقل برگزار شود تا به صورت دقیق بتوانیم مسائل هر استان را جداگانه حل کنیم. راه‌حل بسیاری از مشکلات استانی و منطقه‌ای به دست استانداران محترم است و در کمک متقابل با یکدیگر از سد مشکلات عبور خواهیم کرد.

رئیس جمهور با بیان اینکه خانه‌دار کردن دهک‌های اول تا سوم جامعه از اولویت‌های دولت چهاردهم است، اظهار داشت: در این مسیر باید همه دستگاه‌های اجرایی در کشور همکاری لازم را داشته باشند، تا بتوانیم کسانی را که با کمبود مالی برای خرید و یا ساخت مسکن مواجه هستند و بعضاً هزینه‌هایی نیز پرداخت کردند، همراهی کنیم.

پزشکیان از وزیر صنعت، معدن و تجارت خواست تا با ارائه یک طرح منسجم، کارخانجاتی همانند سیمان، میلگرد و شن و ماسه را که در زنجیره ساخت مسکن نقش دارند، به نفع محرومین در انجام تعهدات باقی‌مانده دولت همراه کند.

از ابتدای دولت چهاردهم تا کنون ۸ پیش جلسه برای پیشبرد و پیگیری مسائل مطرح در شورای‌عالی مسکن برگزار شده بود.  / تسنیم

کلمات کلیدی: پزشکیان دهک
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده